Projectpartners light

Levensduurvoorspelling en -verlenging

Binnen het deelproject “Faalvoorspelling van elektromotoren” werken de volgende partners mee:

Al meer dan 25 jaar vormt Motoren Françoys – Proud member of The rotating company – dé technische partner van professionele eindgebruikers voor de verkoop en service van industriële elektrische aandrijvingen en ander rotating equipment. Daarvoor kunnen we rekenen op onze eigen ervaren technici en ingenieurs, maar net zo goed op ons groot netwerk van vooraanstaande leveranciers. Uitstekende kwaliteit, hoge efficiëntie en snelle depannages, daar gaan we voor.

Materiaalefficiëntie

Binnen het deelproject “Het reduceren van emissies uit bronpunten (afdichtingen tussen/van leidingen, vaten en apparatuur) in de procesindustrie” werken de volgende partners mee:

Dijkgraaf-Support is gespecialiseerd in ‘Flange management’ en ‘Crane management’. Vanuit een gelijkgerichte visie ondersteunt Dijkgraaf-Support bedrijven in hun verbeteringsproces. Doel is om op een effectieve wijze de veiligheid en integriteit te optimaliseren.

ITIS B.V. (Industrial Testing & Inspection Services) is een onafhankelijk technisch servicebedrijf en is gespecialiseerd op het gebied van lektesten, afsluiter testen, niet-destructief onderzoek en inspecties. ITIS B.V. een erkend leverancier van diensten op maat voor diverse industrieën zoals: energiecentrales, chemie en petrochemie, olie & gas, cryogene en andere industrieën met een hoog risico.