Projectpartners light

Levensduurvoorspelling en -verlenging

Binnen het deelproject “Faalvoorspelling van elektromotoren” werken de volgende partners mee:

Al meer dan 25 jaar vormt Motoren Françoys – Proud member of The rotating company – dé technische partner van professionele eindgebruikers voor de verkoop en service van industriële elektrische aandrijvingen en ander rotating equipment. Daarvoor kunnen we rekenen op onze eigen ervaren technici en ingenieurs, maar net zo goed op ons groot netwerk van vooraanstaande leveranciers. Uitstekende kwaliteit, hoge efficiëntie en snelle depannages, daar gaan we voor.

Binnen het deelproject “Voorspellen (rest)levensduur van regelkleppen” werken de volgende partners mee:

Equans biedt u een brede waaier aan oplossingen voor uw technische installaties. Met onze expertise kunt u de efficiëntie, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van uw toestellen, machines en industriële processen verzekeren en verbeteren.

Onze teams zijn gedreven door kwaliteit, prestatie-optimalisatie en klanttevredenheid. Zij werken voor u een aanpak op maat uit en geven daarbij ook veiligheid, gezondheid en milieu alle aandacht.

Materiaalefficiëntie

Binnen het deelproject “Het reduceren van emissies uit bronpunten (afdichtingen tussen/van leidingen, vaten en apparatuur) in de procesindustrie” werken de volgende partners mee:

Dijkgraaf-Support is gespecialiseerd in ‘Flange management’ en ‘Crane management’. Vanuit een gelijkgerichte visie ondersteunt Dijkgraaf-Support bedrijven in hun verbeteringsproces. Doel is om op een effectieve wijze de veiligheid en integriteit te optimaliseren.

ITIS B.V. (Industrial Testing & Inspection Services) is een onafhankelijk technisch servicebedrijf en is gespecialiseerd op het gebied van lektesten, afsluiter testen, niet-destructief onderzoek en inspecties. ITIS B.V. een erkend leverancier van diensten op maat voor diverse industrieën zoals: energiecentrales, chemie en petrochemie, olie & gas, cryogene en andere industrieën met een hoog risico.

Ketenvernieuwing en deeleconomie

Binnen het deelproject “Ketenvernieuwing en deeleconomie” werken de volgende partners mee:

Equans is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. Wij zijn marktleider in technische dienstverlening. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige slimme gebouwen, en opwekking en levering van groene energie spelen wij in op de huidige samenleving.