Onderhoudbaarheid

Het vermogen om in de vereiste staat te blijven of te worden hersteld om te presteren onder gegeven gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Hogere beschikbaarheid heeft een positieve impact op energieverbruik van het productieproces (kan langer in optimale omstandigheden werken). Een betere onder- houdbaarheid betekent ook lagere onderhoudskosten en een efficiëntere inzet van de onderhoudsmiddelen en datMeer lezen over “Onderhoudbaarheid”

Onderhoudsbeheer

Beheer van systemen, middelen, programma’s, processen en activiteiten voor onderhoudsbeheer ter ondersteuning van de beschikbaarheid van bedrijfsmiddelen. Het in balans houden van prestaties, kosten en risico’s tijdens de gebruiksfase van een installatie. Een goed werkend onderhoudsbeheer resulteert in effectieve en efficiënte onderhoudsactiviteiten. Het omvat in het algemeen elementen zoals een (geautomatiseerd) werkorder systeem, voorbereiding enMeer lezen over “Onderhoudsbeheer”

Optical wire

Is hetzelfde als glasvezel. Hiermee kun je informatie verplaatsen m.b.v. licht. Glasvezel is te vergelijken met een dun glazen buisje, hiermee kan je met de snelheid van het licht (300.000 km/sec)