Jaarevent Circulair Onderhoud

Dinsdagmiddag 16 november 2021 organiseren we de tweede editie van ons Jaarevent Circulair Onderhoud.. Gezien de Covid-19 situatie wordt het een volledig digitaal event.

Het wordt een namiddag vol inzichtelijke presentaties over de inzichten die het voorbije jaar zijn opgedaan rond circulair onderhoud. We presenteren ook de resultaten van onze enquête en we reiken de eerste Circulair Onderhoud Award.

Het wordt een namiddag vol interessante presentaties over de inzichten die het voorbije jaar zijn opgedaan rond circulair onderhoud. We presenteren ook de resultaten van onze Circulair Onderhoud enquête. Thema’s in de enquête zijn onder meer emissiereductie, energieverbruik, duurzaamheid, hergebruik van materialen en andere circulaire concepten. De uitkomst uit deze enquête heeft geresulteerd in de genomineerden voor de eerste Benelux Award Circulair Onderhoud.

Gezien de ontwikkelingen m.b.t. COVID-19 is besloten het event volledig online te laten plaatsvinden, zodat u het event kunt volgen via livestream.

Het Interreg project Circulair Onderhoud richt zich op slimmer omgaan met grondstoffen die gebruikt worden in equipment en procesinstallaties, zoals het verlengen van de levensduur van equipment, voorkomen van ongewenste emissies, verlies aan materialen (door verbranding) en het ontwerpen van oneindig hergebruik van equipment (materialen).

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname (via livestream),
dan kunt u zich HIER inschrijven.
Deelname is gratis.
Graag tot 16 november 2021!

 

Het project “Circulair Onderhoud” is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Circulair Onderhoud is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland.
In dit project werken verscheidene publieke en private partners samen, onder leiding van het (Nederlandse) Kennis en innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie (KicMPi) en de Belgian Maintenance Association (BEMAS), om de materiaal-voetafdruk van de procesindustrie in Zuid-Nederland en Vlaanderen te verkleinen en tegelijkertijd economisch voordeel te behalen.
Meer weten over het Interreg-project Circulair Onderhoud? Lees er hier meer over!
x

Datum

nov 16 2021
Expired!

Tijd

13:30 - 16:45

Meer informatie

Schrijf u in

Locatie

Online via livestream

Organisator

BEMAS vzw
Email
info@bemas.org

Andere organisatoren

Schrijf u in